2. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone 5-e kuulujutt võib osutuda tõeks

Jaapani tehnoloogiafirma Sharp hakkab Apple’ile tarnima ekraane, mis on mõeldud iPhone 5-le. See võib tähendada, et uus iPhone jõuab turule oktoobris.

„Tarned algavad augustis,” ütles Sharpi uus president Takashi Okuda pressibriifingul peale viimase kvartali tulemuste avalikustamist. Okuda keeldus avaldamast täpsemaid tarnete kuupäevi, vahendas Reuters.

Allikate sõnul valmistub Apple 12. septembril esitlema uut toodet ning selleks võib olla  iPhone 5.

Sharp on üks kolmest ettevõttest, kes Apple’ile ekraane ehitab. Sharp ei ole enda suhteid Apple’iga kommenteerinud, kuid ekraane hakatakse tarnima sel kuul ning on laialdaselt teada, et need suunduvad uuele iPhonele.

Eelmise poolaasta kuulujutud iPhone 5-e turule jõudmisest on viitanud enamuses 2012. lõpu poole, eriti oktoobrile.

Teised kaks ettevõtet, kes varustavad Apple’it ekraanidega on LG Display ja Japan Display.

Allikate sõnul on uue iPhone'i ekraanid 30 protsenti suuremad kui praegustel iPhone’idel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052