2. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RIM toob turule uue tahvelarvuti

BlackBerry telefonide tootja Research in Motion (RIM) ütles täna, et järgmine nädal tuleb Kanadas müügile tema uus PlayBook tahvelarvuti, vahendas Reuters.

Uuel tahvelarvutil on sisseehitatud võrgutugi, mis eelmisel PlayBook’i mudelil puudus. Uus PlayBook on RIM-ile strateegiliselt oluline, kuna see on esimene toode, mis kasutab QNX operatsioonisüsteemi.

Esimesel PlayBookil puudusid mitmed põhifunktsioonid, sealhulgas näiteks e-maili kasutamise funktsioon. Samuti ei valmistanud tahvelarvuti tarbijates erilist vaimustust vaatamata allahindlusele ning tarkvarauuenduse võimalustele.

Järgnevatel kuudel tuleb PlayBook müügile Ameerika Ühendriikides, Euroopas, Ladina-Ameerikas, Lõuna-Aafrikas ning Kariibidel.

Uue 16GB PlayBooki hind algab 199 dollarist.

RIM-i aktsia, mis selle aasta algusest on langenud 50%, on täna 4% all.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755