• 09.08.12, 19:38
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Samsung ei plaani RIMi osta

Lõuna-Korea Samsung Electronics Co lükkas täna eilsed kuulujutud umber, öeldes, et ei plaani osta Research In Motionit (RIM) ega olla seotud BlackBerry tootja uue operatsioonisüsteemiga, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.
Raskustes vaevlevale RIMile oleks kasulik olnud, kui eilsel kuulujutul oleks alust olnud. Eile, kolmapäeval tõusis RIMi aktsia rohkem kui 5%, kui üks analüütik ennustas, et Samsung võib RIMile appi tulla.
Meritz Securitiesi analüütik Lee Sei-cheol kommenteeris olukorda: ”RIM on juba kaotanud initsiatiivi nutitelefoni turul ja see, mis järgi on jäänud, ei ole väga atraktiivne selliste jaoks, nagu Samsung.”
RIMi aktsia hind on 2011. aasta algusest langenud rohkem kui 80%, kui Apple ja teised nutitelefoni tootjad hakkasid RIMilt turuosa üle lööma.
 
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele