9. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung ei plaani RIMi osta

Lõuna-Korea Samsung Electronics Co lükkas täna eilsed kuulujutud umber, öeldes, et ei plaani osta Research In Motionit (RIM) ega olla seotud BlackBerry tootja uue operatsioonisüsteemiga, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Raskustes vaevlevale RIMile oleks kasulik olnud, kui eilsel kuulujutul oleks alust olnud. Eile, kolmapäeval tõusis RIMi aktsia rohkem kui 5%, kui üks analüütik ennustas, et Samsung võib RIMile appi tulla.

Meritz Securitiesi analüütik Lee Sei-cheol kommenteeris olukorda: ”RIM on juba kaotanud initsiatiivi nutitelefoni turul ja see, mis järgi on jäänud, ei ole väga atraktiivne selliste jaoks, nagu Samsung.”

RIMi aktsia hind on 2011. aasta algusest langenud rohkem kui 80%, kui Apple ja teised nutitelefoni tootjad hakkasid RIMilt turuosa üle lööma.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474