9 august 2012
Jaga lugu:

Samsung ei plaani RIMi osta

Lõuna-Korea Samsung Electronics Co lükkas täna eilsed kuulujutud umber, öeldes, et ei plaani osta Research In Motionit (RIM) ega olla seotud BlackBerry tootja uue operatsioonisüsteemiga, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Raskustes vaevlevale RIMile oleks kasulik olnud, kui eilsel kuulujutul oleks alust olnud. Eile, kolmapäeval tõusis RIMi aktsia rohkem kui 5%, kui üks analüütik ennustas, et Samsung võib RIMile appi tulla.

Meritz Securitiesi analüütik Lee Sei-cheol kommenteeris olukorda: ”RIM on juba kaotanud initsiatiivi nutitelefoni turul ja see, mis järgi on jäänud, ei ole väga atraktiivne selliste jaoks, nagu Samsung.”

RIMi aktsia hind on 2011. aasta algusest langenud rohkem kui 80%, kui Apple ja teised nutitelefoni tootjad hakkasid RIMilt turuosa üle lööma.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee