13. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco Q4 tuleb asjalik

Cisco Systemsi neljanda kvartali majandustulemused ei löö arvatavasti Wall Streetil suuri laineid, kuid võrguseadmete tootjas ei pettu tõenäoliselt investorid, kes otsivad kindlamat ja ennustatavat ettevõtet, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

BMO Capital Marketsi analüütik Tim Longi sõnul on neljas kvartal Ciscol tavaliselt kõige tugevam.

Analüütikud ootavad keskmiselt kasumitulemuseks 45 dollari senti aktsia kohta ja käivet 11,61 miljardit dollarit. Cisco avaldab oma neljanda kvartali tulemused kolmapäeval.

Cisco, mis asutati 1984. aastal, tegi umbes aasta tagasi ettevõttes suuremat sorti ümberstruktureerimise, mis hõlmas tööjõu vähendamist ja kulude kokkuhoidu. Eesmärgiks oli muuta ettevõte efektiivsemaks, mis tulemuste järgi neil ka õnnestus.

Cisco aktsia hind oli täna USA kauplemispäeva teises pooles langenud 1,11%, 17,34 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755