24. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zynga juhid lähevad ettevõttest ära

Vähemalt neli Zynga Inc.’i juhti on käesoleval kuul lahkunud ametist, kuna online mängude tootja vaevleb aeglustuva kasvuga ja langeva aktsia hinnaga, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Zynga aktsia hind on kaotanud 68% oma detsembris läbiviidud IPO hinnast.

Dani Dudecki, Zynga eestkõneleja sõnul, on siiski ettevõte oma ala liider ja Zyngas on tööl parimad sotsiaalvõrgustike mängude arendajad. Ta lisas, et ettevõte on uhke oma meeskondade üle, kes  teevad kõvasti tööd, et luua sotsiaalvõrgustikes mängitavate mängude järgmine generatsioon.

Ettevõte teatas eelmisel kuul teise kvartali majandustulemustest, mis jäid analüütikute ootustele alla. Zynga sõnul on Facebook teinud muutusi, mis on omakorda teinud kasutajatele raskemaks olemasolevate mängude leidmise.

Zynga aktsia hind oli USA kauplemispäeva teises pooles langenud 2%, 3,18 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105