27. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tieto Eesti juhiks sai Anneli Heinsoo

Tänasest alustab Tieto Eesti tegevdirektorina Anneli Heinsoo. Tema haldusalas on ettevõtte kliendisuhted ja turuareng Eestis, ühtlasi on ta ka Tieto Estonia ja Tieto Estonia Services OÜ juhatuse liige.

Heinsoo on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli infotöötluse eriala, on Net Groupi ja tarkvaraettevõtte GT Tarkvara asutaja ning tal on pikk töökogemus IT-sektoris. “Usun, et suudame IT abiga arendada Eesti ettevõtteid ja ühiskonda laiemalt ning aidata üle elada keerulised ajad. Mul on hea meel liituda Baltikumi suurima IT-teenuseid pakkuva ettevõttega,” ütles Heinsoo.

Tieto Soome ja Baltimaade juhtiv asepresident Ari Järvelä sõnul on ettevõtte eesmärk kasvada, areneda ning säilitada kolmes Balti riigis liidripositsioon. „Olen kindel, et Anneli on meie jaoks väärtuslik meeskonnaliige, kes aitab eesmärke saavutada,” ütles Järvelä.

Tieto on Põhja-Euroopa juhtiv IT- teenindusettevõte, kelle palgal on ligi 18 000 eksperti, vahendab ettevõte oma pressiteates.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052