30. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung esitles Windows Phone telefoni enne Nokiat

Samsungist sai esimene firma, kes on ametlikult esitlenud Windows Phone 8 telefoni. Lõuna-Korea firma esitlus tuli mõned päevad enne Nokia telefonide esitlust, mis samuti kasutavad Microsofti kõige uuemat mobiilitarkvara, kirjutas The Verge.

Samsungi uue Windows Phone telefoni nimi on Ativ S. Telefon on varustatud 4,8 tollise HD Super AMOLED displeiga, 1,5 Ghz kahetuumalise protsessori ja 8 megapikselise tagakaamera ning 1,9 megapikseline esikaameraga. Ativ S-ist on kaks versiooni: 16GB mudel ja 32GB mudel.

„See tundub olevat hea telefon," ütles McAdams Wright Ragen’i analüütik Sid Parakh Samsungi uudistoote kohta, vahendas Reuters.

Samsung esitles ka uut Galaxy Note 2 nutitelefoni, mis kasutab Androidi kõige uuemat operatsioonisüsteemi ja millel on 5,5 tolline ekraan. Kaks nädalat tagasi tutvustas Samsung Galaxy Note 10.1 tahvelarvutit.

Mõlema telefoni esitlus toimus Berliini tehnoloogiamessil.

Nokialt oodatakse uute Windows Phone 8 telefonide esitlemist 5. septembril New Yorgis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052