Autor: Ave Lepik • 5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 langetas Venemaal helistamise hinda

Odavoperaator Tele2 alandas oktoobrist Venemaal tehtava mobiilikõne minutihinda 17,5 protsenti 0,338 euroni, mis on aegaded soodsaim.

Tele2 Eesti rändlusteenuste juhi Kristjan Viilmanni sõnul võimaldas hinnalangetuse oma võrk Venemaal kui ka uued läbirääkimised teiste operaatoritega. “Kuna suvel hakkasid Euroopa majanduspiirkonna riikides kehtima senisest odavamad tariifid, siis olid Venemaa operaatorid nõus uusi ja isegi paremaid tingimusi pakkuma,” ütles Viilmann.

“Senine suurem Venemaa kõnehindade langus toimus aasta alguses ning sellest ajast on riigis tehtud rändluskõnede maht kasvanud pea kolmandiku," ütles Viilmann.

Tele2 Eesti klientidele maksab suurematest Venemaa võrkudest kõne Eestisse ja kohapeal koos käibemaksuga 0,338 eurot minuti eest, mis on senisest 17,5 protsenti soodsam. Vastuvõetava kõne hind langes 26 protsenti 0,096 euroni minuti kohta. SMSi hind odavnes 16 protsenti 0,109 euroni ning andmeside 17 protsenti 0,83 euroni megabaidi eest.

Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 514 000 kliendile. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on 11 riigis 36 miljonit klienti. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052