Autor: Rainer Saad • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPad mini tuleb oktoobri lõpus?

Apple pidi väidetavalt 10. oktoobril saatma laiali kutsed selle sügise teise toote esitusele, kuid kuupäev möödus ilma ühegi sõnata ning see tekitas spekulatsioone, et tehnoloogiahiid lükkab uue toote avaldamise selle aasta lõppu. Allikate sõnul mitte.

Tehnoloogiaportaali AllThingsD sõnul korraldab Apple oktoorbis spetsiaalse ürituse, kus tutvustatakse väiksemat iPadi. Apple’i plaanidega seotud inimesed ütlesid portaalile, et firma esitleb 23. oktoobril iPad mini. Allikad keeldusid kommenteerimast, kus kohas sündmus võiks toimuda.

Suure tõenäosusega leiab see aset Apple’i Town Hall auditooriumis, kus ettevõte on mitmeid tähtsaid tooteid ka varem tutvustanud – sealhulgas OS X Lion, MacBook Air ja iPhone 4S.

Allikate sõnul on uuel iPadil 7,85 tolline vedelkristallekraan ning see on tõenäoliselt õhem.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474