19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokiat ei tasu veel maha kanda

Ehkki Nokia teenis eile juba kuuenda järjestikuse kvartalikahjumi ning ta kontol olev raha jätkas kiiret põlemist, olid investorite silmad suunatud eile tulevikku ning rõõmustati, et ilma erakorralisi restruktureerimiskulusid arvestamata suutis mobiiltelefonide tootja näidata tegevuskasumit.

Soome üks tuntumaid erainvestoreid Erkki Sinkko ütles Kauppalehtile, et Nokia kolmanda kvartali tulemus üllatas positiivsele ning kõige mustemad stsenaariumid jäid realiseerimata.

"Sain positiivse pildi Nokia tulemuste paranemisest ning see on üsna suur kergendus. Tegevuskasum on liikumas õiges suunas," oli Sinkko esimene kommentaar tulemustele. Samas märkis pikaajaline investor, et mitte mingil juhul pole tulemus veel rahuldust pakkuv. 

 Pikemalt loe Nokia käekäigust tänasest Äripäevast.

Autor: Kristi Malmberg, Raivo Sormunen

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755