Autor: Rainer Saad • 26. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tim Cook: Microsofti tahvelarvuti on kohutav

Apple’i juht Tim Cook andis eile Microsofti uuele tahvelarvutile negatiivse hinnangu, öeldes, et tegemist on ebamäärase tootega, vahendas AllThingsD.

Kui Cookilt küsiti Apple’i neljanda kvartali majandustulemuste ajal Microsofti uue tahvelarvuti kohta, ütles ta: „Me oleme lugenud, et see on üsna häiriv ja segane toode. Ma arvan, et inimesed peavad iPadi paremaks valikuks.”

Karmid sõnad oma rivaali suhtes, kes toob turule enda esimese tahvelarvuti. Kuid ärgem unustagem, mida ütles Microsofti juht Steve Ballmer 2007. aastal iPhone’i kohta: „See on kõige kallim telefon maailmas ning äriklientidele see ei meeldi, kuna sellel puudub klaviatuur. iPhone’iga on raske e-maile saata.”

Viis aastat hiljem ning Ballmer sööb ikka oma sõnu. Kuid see ei tähenda, et ka Cook ei võiks üks päev oma sõnu süüa. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755