Marek Mühlberg • 29. oktoober 2012
Jaga lugu:

Google jätab orkaaniohu tõttu ära tänase esitlusürituse New Yorgis

Google saatis tehnoloogiaajakirjanikele oktoobri keskel kutsed New Yorgis toimuvale Androidi üritusele. Üritus pidi aset leidma 29. oktoobril, kuid plaanist loobuti seoses orkaaniohuga. Praegu pole selge, millal üritus toimub.

Üritusel pidanuks tulema esitlemisele Nexus 4 nutitelefon (tootjaks LG), 3G võimekuse ja suurema mälumahuga (32 GB) Nexus 7 tahvelarvuti, Nexus 10 tahvelarvuti ning uusim Androidi operatsioonisüsteem versiooninumbriga 4.2.

Konkureerivad tehnoloogiafirmad kipuvad aeg-ajalt oma esitlusüritusi lähestikku planeerima. Täna, 29. oktoobril korraldab Microsoft San Franciscos oma Windows Phone 8 ürituse nagu algselt plaanitud - seekord soosis ilm Redmondis tegutsevat tehnoloogiahiidu.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt