Autor: Marek Mühlberg • 29. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google jätab orkaaniohu tõttu ära tänase esitlusürituse New Yorgis

Google saatis tehnoloogiaajakirjanikele oktoobri keskel kutsed New Yorgis toimuvale Androidi üritusele. Üritus pidi aset leidma 29. oktoobril, kuid plaanist loobuti seoses orkaaniohuga. Praegu pole selge, millal üritus toimub.

Üritusel pidanuks tulema esitlemisele Nexus 4 nutitelefon (tootjaks LG), 3G võimekuse ja suurema mälumahuga (32 GB) Nexus 7 tahvelarvuti, Nexus 10 tahvelarvuti ning uusim Androidi operatsioonisüsteem versiooninumbriga 4.2.

Konkureerivad tehnoloogiafirmad kipuvad aeg-ajalt oma esitlusüritusi lähestikku planeerima. Täna, 29. oktoobril korraldab Microsoft San Franciscos oma Windows Phone 8 ürituse nagu algselt plaanitud - seekord soosis ilm Redmondis tegutsevat tehnoloogiahiidu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755