Autor: Rainer Saad • 2. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LinkedIn jättis Wall Streeti pika ninaga

Sotsiaalvõrgustiku LinkedIn kolmanda kvartali käive kasvas jõuliselt ning tulu aktsia kohta ületas pikalt Wall Streeti ootust.

Maksujärgseid kulusid mitte arvestades (non-GAAP) oli tulu aktsia kohta 22 senti, mis on kaks korda rohkem, kui Wall Street oli oodanud. Selle uudise peale tõusis LinkedIni aktsia järelturul peaaegu 8 protsenti. Eelmise aasta kolmanda kvartali non-GAAP tulu aktsia kohta oli 6 senti.

LinkedIni kolmanda kvartali käive tõusis võrreldes eelmise aastaga 81 protsenti 252 miljoni dollarini.

Wall Street ootas käibeks 244,6 miljonit dollarit ning non-GAAP tulu aktsia kohta 11 senti.

GAAP puhastulu oli 2 senti aktsia kohta, eelmine aasta samal ajal oli GAAP puhaskahjum 2 senti aktsia kohta.

Tegevjuht Jeff Weiner ütles, et eelmine kvartal tähendas firmale tootearengus kõige erakordsemat perioodi. LinkedIni suurim tegevus „Talent Solutions” värbamisseadme käive kasvas 95 protsendti, kuna juurde lisandus 1700 klienti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052