Marek Mühlberg • 8. november 2012
Jaga lugu:

Paet: Digitaalse turu ja riiklike teenuste arendamine on murekoht

Konverentsil „Euroopa Liidu Läänemere strateegia ning aktuaalsed õigus- ja majandusküsimused, sealjuures maksejõuetuse valdkonnas“ rõhutas välisminister piiriülese koostöö tähtsust digitaalsete teenuste osas.

Paeti sõnul on murekohaks ka Eestile nii oluline digitaalse turu ja digitaalsete riiklike teenuste arendamine. „Läänemere piirkond on kõrgelt internetiseeritud ja infotehnoloogiaga varustatud, selles töötavad suured ja reas riikides toimetavad telekomifirmad ning tehnoloogiliselt edumeelsed valitsused, omavalitsused ja pangad, kuid igaüks tegeleb enda lahendustega, millele tihti alles valmimise järel hakatakse piiriülese koostöö võimalusi otsima,“ ütles Paet.

Konverents „Euroopa Liidu Läänemere strateegia ning aktuaalsed õigus- ja majandusküsimused, sealjuures maksejõuetuse valdkonnas“ toimub 8.-9. novembril Tallinna Ülikoolis. Põhjalikumad arutelud toimuvad konverentsi paneelides. Paneelide teemadeks on: „Läänemere piirkonna majanduse konkurentsivõime areng ning õigusruum – probleemid ja võimalused maksejõuetusõiguse ja täitemenetluse valdkonnas“; „Avaliku-, era- ja kolmanda sektori koostöö Läänemere piirkonna ühtse majandus-, õigus- ja haldusruumi kujundamisel“ ja „Innovatsioon, e-andmevahetus, sealjuures registrid, digiallkiri ja e-oksjon – „imerelvad“ või täitumatu unistus majandus- ja õiguskeskkonna arendamisel Läänemere piirkonnas“.

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt