Autor: Rainer Saad • 8. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtechi käive jätkab kiiret kasvu

Internetimängude tarkvara tootja Playtechi 2012. aasta kolmanda kvartali käive kasvas 79,9 miljoni euroni, mis on 30% enam kui möödunud aastal.

„Positiivne trend, mida nägime kolmandas kvartalis on jätkunud ka neljandas kvartalis,” ütles Playtechi tegevjuht Mor Weizer majandustulemust kommenteerides.

Käibekasv oli üldiselt tugev Playtechi kõikides äritegevustes. Kasiino tulud kasvasid 33% 38,5 miljoni euroni, Bingo tulud suurenesid 17% 4,4 miljoni euroni, Videobeti tulud suurenesid 33% 2,9 miljoni euroni. Kasumiosa William Hill Online ühisettevõttes suurenes 50%. Ainuke pettumus tuli Poker’i käibest, mis langes 27% 4,1 miljoni euroni.

Üle kolmandiku Playtechi 1200 töötajast töötab Eestis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052