Kaisa Gabral • 9. november 2012
Jaga lugu:

Martinson poliitikast: mida muud mul valida on?

Riskiinvestor Allan Martinson pooldab enda sõnul vaatamata suurtele skandaalidele endiselt parempoolseid parteisid (IRL ja Reform), sest muid valikuid lihtsalt ei ole.

Äripäev küsib, kellele annaksid hääle, kui homme toimuksid erakorralised valimised.

”See on jube hea küsimus. Kas teil muid küsimusi ei ole?" lausub Martinson telefonis naerdes. "Noh, vaatamata kõigele sellele, mis meil siin on, ma ei näe, et meil maastikul olulisi muutusi oleks. Meil ongi neli parteid, kellest pooled minule maailmavaateliselt sobivad ja ma ei näe nagu, et sellepärast, kuigi Reform või Isamaa on sellises seisus nagu nad on, et selle pärast ma nüüd läheksin Sotse või Keskerakonda valima. Seda ei juhtu,” märkis Martinson.

“Maailmavaateliselt on need kaks erakonda (Reformierakond ja IRL – toim.)sobivaimad, mis mul muud valida on? Mitte valima minna ka ei tohi,” märkis Martinson ja lisas, et kõik need olnud skandaalid on suur jama küll, kuid samas pole midagi ka ju teha. ”Kui te annate mulle uue parempoolse partei, mis on puhas nagu prillikivi, siis ma heameelega hääletaksin selle poolt,” lausus ettevõtja.

Erakorralised valimised ei kerki tema sõnul samuti päevakorda. ”Ma ei usu, et erakorralised valimised tulevad, kelle huvi see peaks siis olema?  Ainuke võimalus on see, et valitsus läheb vabatahtlikult erru, mida ei juhtu. Või siis see, et ei võeta vastu riigieelarvet, kuid seda ka ilmselt ei juhtu,” lausus Martinson.

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt