Autor: Marek Mühlberg • 9. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paavst Benedict XVI hakkab Twitteris isikliku konto alt säutsuma

Vatikani eestkõneleja Federico Lombardi avaldas teate ja lisas, et info paavasti kasutajanime ja teiste detailide osas selgub siis kui Vatikan konto ametlikult vormistab.

Paavst saatis oma esimese säutsu Vatikani kontolt eelmisel aastal kui ta osales maailma 1,1 miljardile katoliiklasele suunatud Vatikani uudisportaali avamisel. Uus Twitteri konto saab olema personaalne, kuid on kaheldav, et Benedict XVI ise teateid edastama hakkab.

Vaimulik ei kasuta arvutit ning kirjutab harjumuspärasel viisil (paberi ja sobiva kirjutusvahendiga), mistõttu on tõenäoline, et ta hakkab sõnumitele vaid kinnitusi andma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755