Autor: Rainer Saad • 9. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Twitter sattus häkkerite ohvriks

Twitteri kasutajad said täna suhtlusvõrgustikult e-kirja, milles teatati, et nende konto on ohustatud pärast võimalikku turvaauku, kirjutas CNBC.

Saadetud kiri oli järgmine: „Twitter arvab, et sinu konto on ohustatud veebisaidi või teenuse poolt, mis ei ole Twitteriga seotud."

Suhtlusvõrgustik hoiatas, et konto omanik ei peaks kasutama enda vana salasõna, vaid looma uue salasõna, mis sisaldaks lisaks tähemärkidele ka numbreid.

Twitter soovitab, et kasutajad kontrolliks suhtlusvõrgustikku külastades enda brauseri aadressirida, et tegemist on ikka ehtsa veebilehega. „Veebikelmuse lehed näevad tihti välja nagu Twitter, seega vaadake aadressi enne sisselogimist.”

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755