Autor: Kristi Malmberg • 16. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane võimalus osalemiseks Ajujahil

18. novembri hilisõhtuni saab esitada äriideid Eesti suurimale ettevõtluskonkursile Ajujaht. Ajujahi ellukutsuja on EAS, konkurssi kaasrahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Reedese seisuga on enim esitatud ideid tööstuse ja disaini ning IKT valdkonnast, järgnevad turism ja teenusmajandus.

Üks juba idee esitanutest on geeniteadlane ja biotehnoloogia ettevõtja Mario Plaas, kes on ka varem Ajujahil osalenud ja 2011. aasta konkursil C-hepatiidi ravimikatseteks spetsiaalse geneetilise baasiga hiiri aretava firmaga KPA Scientific finaali jõudnud. Tema seekordse äriidee sisuks on kemikaalide toksikoloogiliste uuringute teostamine, et muuta ohutumaks meid ümbritsevat elukeskkonda. Plaas julgustas ettevõtlike noorte biotehnoloogide kõrval Ajujahist osa võtma ka kõigi teiste valdkondade esindajaid. “Ajujahil osalemine tuleb kasuks juba seetõttu, et see toob palju positiivset tähelepanu. See on võimalus näidata, et oled olemas ja sul on tõsi taga,” ütles Plaas.

Ajujahi konkursile idee esitamiseks on ainuke tingimus, et sama äriideega ei ole teenitud müügitulu enam kui kuus kuud enne konkursi tähtaega ega saadud stardilaenu, ettevõtlustoetuseid või investorraha.

Äriidee sisestamine toimub kodulehe www.ajujaht.ee kaudu, selle eelnev vormistamine või formaalse äriplaani olemasolu pole vajalik.

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755