Autor: Ave Lepik • 21. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilves: Arutelu võiks jätkata Facebookis

"Peaksime võimaldama ühiskonnas kõigil kaasa rääkida," võttis president Toomas Hendrik Ilves ümarlauaarutelu kokku ja pakkus kanalina välja Facebooki.

"Võib-olla kõige eestilikum oleks seda teha interneti teel," arvas president. "Usun, et see võiks olla Facebookis." Seepeale kostis Urmas Reinsalu, et on selle idee nimel valmis ka endale Facebooki konto looma.

President leidis, et näiteks võiks olla tähtaeg 31. märts. "Me ei hakka hääletama, vaid see peab sündima läbi arutelude. Oluline on, et ettepanekud edastataks riigikogule üksmeelselt ja selgesõnaliselt," ütles riigipea ning lisas, et ettepanekute sorteerimiseks võiks olla viis inimest, kes teevad korraliku analüüsi.

Sarnane protsess on toimunud haridusfoorumil, mida korraldas Koostöö Kogu, lisas Ilves.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755