Autor: Marek Mühlberg • 23. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vahetub Fujitsu Eesti tegevjuht

Fujitsu Eesti  tegevjuht Andres Järviste lahkub ettevõttest novembri lõpus. Järviste on  juhtinud ettevõtet alates Fujitsu ja tarkvaraettevõtte AS Mandator ühinemisest 2008. aastal.

Ettevõtte esindajate sõnul on Järviste lahkumise põhjuseks soov keskenduda uutele väljakutsetele väljaspool Fujitsu Gruppi.

Uue tegevjuhina jätkab Ants Roose, kes on alates 2008. aastast  töötanud sama ettevõtte infrastruktuuri- ja remonditeenuste valdkonna juhina ja juhatuse liikmena. Ants Roose oli OÜ Fujitsu Services tegevdirektor aastatel 1992-2008.

Fujitsu Eesti on viimastel aastatel kasvanud 250 töötajaga organisatsiooniks. Organisatsioon pakub klientidele laia valikut IT infrastruktuuri-, tarkvaraarendus- ja IT-riistvara remonditeenuseid. Üle 60% ettevõtte üle 8 miljoni eurosest aastakäibest moodustab eksport.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755