Autor: Kristi Malmberg • 28. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huawei laiendab Baltimaades tegevust

Telekommunikatsioonilahenduste pakkuja Huawei Technologies Co Ltd plaanib laiendada oma tegevust Baltimaades, pakkudes mobiilse internetiühenduse lahendusi, pilve- ja multimeediatehnoloogiatel põhinevaid äriteenuseid ning nutitelefone järgmisest aastast ka Eestis.

Huawei Technologies tegutseb Baltikumis alates 2005. aastast. Huawei Technologies teeb Eestis koostööd ka Elioniga, pakkudes klientidele FTTX-võrgu lahendusi.

"Täna on meie turuosa nutitelefonide segmendis Eestis ca 7%, kuid arvestades kasvavat huvi meie tehnoloogiate vastu, plaanime järgmisel aastal nutitelefonide turuosa Baltikumis kahe- või isegi kolmekordistada, " lubas Huawei Technologies Baltikumi juht George Zhang.

"Oleme alustanud läbirääkimisi, et pakkuda Eesti jaekaubandusturul juba järgmise aasta esimeses pooles meie uut mobiilimudelit Huawei Ascend P1 kõigi kolme operaatori jaeketis," rääkis Huawei seadmete müügijuht Eestis ja Lätis Alina Demitch.

Seni on Huawei nutitelefone müünud Eesti turul peamiselt  Elisa Eesti. Lisaks plaanib Huawei lähikuudel alustada ka Windows operatsioonisüsteemil põhineva nutitelefonide rakenduse pakkumist.

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755