Autor: Marek Mühlberg • 30. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITL-i uueks presidendiks sai Enn Saar

Seoses Taavi Kotka lahkumisega ettevõtlusest valis Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) juhatus liidu uueks presidendiks Enn Saare, kes on Elion Ettevõtted AS arendusjuht ja IT Koolituskeskuse OÜ nõukogu esimees.

„Järgnev poolaasta on Eesti IKT sektori pikaajalise arengu jaoks väga oluline kuna just nüüd pannakse nii Eesti riigis kui ITL-is paika valdkonna arenguplaane aastani 2020. Näen nii enda kui kogu ITL-i juhatuse rolli selle plaani loomise eestvedajana“ ütles Saar. 

„Eesti IKT sektor areneb lähiaastatel Eesti juhtivaks majandusharuks. Läbi ITL-i liikmesfirmade ühise tegevuse on viimaste aastate jooksul hüppeliselt kasvanud ekspordimahud, samuti on muutunud oluliselt populaarsemaks IKT erialadel õppimine“ võttis Kotka Liidu senise tegevuse kokku.

ITL ühendab info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid, millede käive moodustab rohkem kui 80% Eesti IKT sektori kogukäibest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052