Marek Mühlberg • 30. november 2012
Jaga lugu:

ITL-i uueks presidendiks sai Enn Saar

Seoses Taavi Kotka lahkumisega ettevõtlusest valis Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) juhatus liidu uueks presidendiks Enn Saare, kes on Elion Ettevõtted AS arendusjuht ja IT Koolituskeskuse OÜ nõukogu esimees.

„Järgnev poolaasta on Eesti IKT sektori pikaajalise arengu jaoks väga oluline kuna just nüüd pannakse nii Eesti riigis kui ITL-is paika valdkonna arenguplaane aastani 2020. Näen nii enda kui kogu ITL-i juhatuse rolli selle plaani loomise eestvedajana“ ütles Saar. 

„Eesti IKT sektor areneb lähiaastatel Eesti juhtivaks majandusharuks. Läbi ITL-i liikmesfirmade ühise tegevuse on viimaste aastate jooksul hüppeliselt kasvanud ekspordimahud, samuti on muutunud oluliselt populaarsemaks IKT erialadel õppimine“ võttis Kotka Liidu senise tegevuse kokku.

ITL ühendab info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid, millede käive moodustab rohkem kui 80% Eesti IKT sektori kogukäibest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt