Autor: Kadri Põlendik • 3. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netikasiino arendaja püüab Estonian Airi töötajaid

Möödunud kuul Eestis tegevust alustanud kasiinomängude tarkvara pakkuja Ho Broadcasting Estonia loodab leida 25 uut töötajat Estonian Airist.

Ho Broadcastingu juht Mathias Larsson ütles, et võttis ise lennufirmaga ühendust, uurides, kas sealsetel töötajatel oleks huvi tema ettevõttes töötada. Ta sai kiirelt vastuse ning nüüd on plaan töötajatega kohtuda, et infot jagada.

„Palkame inimesi pidevalt, nii et kui (Estonian Airis – toim) on meile sobivaid kandidaate, siis võtame nad kohe tööle. Praegu on meil vaja vähemalt 25 krupjeed, kes alustavad tööd jaanuaris, kuid vaja on täita ka teisi ametikohti, näiteks raamatupidaja, süsteemi administraatorid jne,“ rääkis Larsson. Tema sõnul on Estonian Airi töötajate eeliseks nooruslikkus, hea keeleoskus ning kogemus klientidega suhtlemisel.

Larsson märkis samuti, et Estonian Air teeb kõik endast oleneva, et leida oma töötajatele uued ametikohad ning tema hinnangul on tänuväärne, et siinsed riigiasutused teevad koostööd uute ettevõtlike firmadega, sest paljudes riikides ei ole selline asi võimalik.

Estonian Air teatas kaks nädalat tagasi, et koondab ligi pooled töötajatest ehk vähendab kollektiivi 146 inimese võrra.

Äripäev kirjutas novembri algul, et Eestisse loob oma Euroopa keskuse kasiinomängude tarkvara pakkuv firma HoGaming, mille siinne tütarfirma Ho Broadcasting Estonia kavatseb esialgu palgata 90 inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755