Autor: Rainer Saad • 4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

McAfee asutaja põgenes politsei eest Guatemalasse

McAfee antiviirusprogrammi looja John McAfee, keda võimud otsivad tema naabri tapmisega seoses taga, teatas, et on Belizest lahkunud ning suundunud Guatemalasse. 

„Belizest polnud lihtne lahkuda ning see nõudis paljude inimeste toetust erinevates riikides,” kirjutas McAfee täna enda blogis, vahendas Bloomberg. „Ma olen Guatemalas ja ma kohtun Guatemala võimudega. Kui kõik läheb hästi, korraldan homme pressikonverentsi.”

McAfee kodu Ambergris Caye saarel otsiti 11. novembril läbi pärast tema 52-aastase naabri Gregory Faulli mõrva. Ametivõimude sõnul tahavad nad küsitleda McAfee’d ega ole talle süüdistust mõrvas esitanud.

Bloombergile ütles McAfee, et teda otsitakse taga poliitilistel põhjustel, kuna ei annetanud valitsusele piisavalt raha.

John McAfee kolis Belizele 2008. aastal, kui mehe 100 miljoni dollari suurune varandus sulas 4 miljoni dollarini pärast ebaõnnestunud investeeringuid kinnisvarasse ja Lehman Brothersi võlakirjadesse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052