Autor: Romet Kreek • 18. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia plaanib Verizoniga palju ägedaid asju

Soome mobiiltelefonitootja Nokia aktsia tõusis täna kaheksa kuu kõrgemale tasemele, sest juhatuse esimees signaliseeris, et Verizon Wireless võib müüa rohkem Nokia tooteid, vahendab Bloomberg.

Nokia, kelle Lumia 920 nutitelefoni AT&T müüb, võib laiendada Nokia agressiooni USAs, müües toodangut läbi teise operaatori, ütles Nokia juhatuse esimees Stephen Elop intervjuus CNETile.

„Nokia plaanib Verizoniga palju ägedaid asju,“ ütles ta.

Nokia püüab võita tagasi Apple iPhone'i ja Google Androidi opsüsteemiga telefonikasutajaid, et keerata ringi kahanev käive ja tulla tagasi kasumisse. Verizon Wireless on USA suurim mobiilsideoperaator.

Nokia aktsia tõusis täna 4,9 protsenti, 3,114 eurole.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474