Autor: Rainer Saad • 19. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zuckerberg kingib ära 500 miljoni USD väärtuses Facebooki aktsiaid

Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg ütles eile, et annetas Silicon Valley heategevusfondile ligi 500 miljoni dollari väärtuses (kuskil 377 miljonit eurot) Facebooki aktsiaid.

Zuckerberg annetas 18 miljonit Facebooki aktsiat, mille väärtus oli eilse sulgemishinna järgi 498,8 miljonit dollarit. Annetus läheb tervise ja hariduse edendamiseks Silicon Valley Community Foundationile, mis on mittetulunduslik organisatsioon, kirjutas Reuters.

See on Zuckerbergi suurim annetus. Varem on ta andnud 100 miljoni dollari väärtuses Facebooki aktsiaid New Jersey’s asuvatele Newarki riigikoolidele. 2010. aasta lõpus ühines ta Giving Pledge’iga, mille eestvedajad on filantroobid Warren Buffett ja Bill Gates.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755