Autor: Kadri Jakobson • 27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alamäe: aasta ärimehed on Lõhmus, Ossinovski ja Pant

Mullu aasta ettevõtja tiitliga pärjatud ASi Nortal juhi Priit Alamäe sõnul on sel aastal tunnustamist väärt kolm meest: LHV asutaja ja omanik Rain Lõhmus, raudteeärimees Oleg Ossinovski ja Tallink Grupi juhatuse esimees Enn Pant.

"Tõstaksin esile kolm nime, kes on sel aastal silma paistnud. LHV arendaja Rain Lõhmus - LHV tugev turuletulek. Oleg Ossinovski - jõuline äri kasvatamine piiri taga ja Enn Pant - Tallinki jätkuv ja jõuline areng," ütles Alamäe.

2011. aastal valis audiitor- ja konsultatsioonifirma Ernst & Young Priit Alamäe ja Taavi Kotka Eesti aasta ettevõtjateks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052