Romet Kreek • 28. detsember 2012
Jaga lugu:

Facebooki ämber tõi IPO-vaikuse

2012. aastal on aktsiate avalike pakkumiste maht kukkunud madalaimale tasemele alates finantskriisi algusest, kuna majandused aeglustuvad ning Facebooki börsidebüüt valmistas pettumuse ja vähendas nõudlust, vahendab Bloomberg.

Tänavu on ettevõtted kaasanud üle maailma vaid 112 miljardit dollarit. Nii vähe raha ei ole ettevõtted kaasanud alates 2008. aastast. Euroopas on kukkunud esmaemissioonide maht kolmandikule mullusest ja USAs, kus Facebooki IPO-fiasko tõi kaasatud kapitaliks kõigest 41 miljardit dollarit, on IPOde maht vaid pool 2011. aasta omast,

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt