Autor: Romet Kreek • 10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia aktsia hakkas pööraselt tõusma

Täna varem miinuspoolel liikunud Nokia aktsia on tõusnud 15,5 protsenti, 3,462 eurole. Ettevõte teatas mobiiltelefoniüksuse uuendatud prognoosinumbrid, vahendab Bloomberg.

Nokia teatas, et nende neljanda kvartali mobiiltelefonide üksuse kasumlikkus ületas nende eesmärke - tänu taastuvale nõudlusele ja kulukärbetele.

Üksuse ärikasum ilma mõnede tulude-kuludeta on nullkasumlikkuse tasemel kuni kaks protsenti käibest. Oktoobris prognoosis ettevõte neljanda kvartali ärikasumimarginaaliks kuus protsenti, pluss-miinus neli protsendipunkti.

Stephen Elopi juhtimisel on Nokia saanud 4,8 miljardi eurose kahjumi. Samas teatas ettevõte, et esimeses kvartalis teenib üksus taas ärikahjumit. Ärikahjumimarginaaliks prognoosis ettevõte kaks protsenti, pluss-miinus neli protsendipunkti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755