Autor: Marta Jaakson • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe, kuidas Elion kahju hüvitab

Elion teatas oma kodulehel, et eile õhtul alanud rike on kõrvaldatud ning tekitatud kahju saab klientidele kompenseeritud.

Elion pakub kõikidele nutiTV kasutajatele rikke korvamiseks kuni jaanuari lõpuni kordusTV-d tasuta, põhjendades, et kordusTV-ga saab järelvaadata ka eilse rikke tõttu nägemata jäänud saateid ja sarju.

KordusTV tasuta vaatamiseks peab klient kordusTV tellima perioodil 16-31.01 tavapäraste tellimiskanalite vahendusel (165, Elioni veeb, nutiTV menüü). Perioodil 16-31.01 kordusTV tellinutel läheb teenus automaatselt kinni alates 1. veebruarist. Kui klient soovib jääda kordusTV-d kasutama, tuleb see alates 1. veebruarist uuesti tellida.

NutiTV klientidele pakub Elion tasuta vaatamiseks ka mõningaid videolaenutuse filme. Kaheksa tasuta filmi tulevad videolaenutusse eraldi Kodukino kataloogi nimega „Filmid 0 euroga“, mida saab samuti vaadata kuni 31. jaanuarini.

Äriklientidele, kes kasutavad äri e-posti ja veebimajutust, pakub ettevõte teenust jaanuari jooksul 50%-lise soodustusega. Soodustus kehtib kõigile, keda rike puudutas.

Rike oli seotud keskse andmesalvestusseadmega, milles esinenud tarkvaraprobleem on nüüdseks kõrvaldatud.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755