Autor: Rainer Saad • 17. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Goldman tõstis Facebooki hinnasihi 38 dollarile

Goldman Sachs tõstis Facebooki aktsia 12 kuu hinnasihi 35 dollarilt 38 dollarile, kuna pank näeb suhtlusvõrgustiku neljanda kvartali tulemustele tõusuruumi.

„Me usume, et 404 miljoni dollari suurune tulu News Feed reklaamidest võib olla liiga konservatiivne,” ütles pank enda klientidele saadetud kommentaaris, vahendas Markwetwatch. Goldmani analüütikud usuvad, et Facebooki Gifts segmendi maksete tulu võib olla 20-45 miljonit dollarit ning seda ei ole neljanda kvartali tulemuste prognoosidesse sisse arvestatud.

Goldman ootab Facebooki neljanda kvartali käibeks 1,49 miljardit dollarit ning kasumiks aktsia kohta 14 senti.

Facebook teatab neljanda kvartali tulemused 30. jaanuaril.  

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052