Autor: Rainer Saad • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BlackBerry uus nutitelefon on sama kiire kui iPhone 5

Saksa tehnoloogiaväljaanne Tech Presse sai enda kätte BlackBerry järgmise nutitelefoni Z10 ning selgus, et oma kiiruselt ei jäänud see alla Apple’i kõige uuemale telefonile iPhone 5.

BlackBerry kasutas BB 10 beta versioon tarkvara ning see oli sama kiire ning mõnedel juhtudel isegi kiirem kui iPhone 5, vahendas BusinessInsider.

Välimuselt on iPhone 5 palju õhem, kuid Z10-l on pisut suurem, 4,2 tolline ekraan. Z10-l on 1,5GHz kahetuumaline protsessor ning ekraaniresolutsioon on 1280 x 768. Telefonil on LTE ühendus, 2GB RAMi. Telefoni on kahte versiooni, 16GB ja 32GB. Tagumine kaamera on 8 megapikselit, esikaamera on 2 megapikselit.

Vaadake saksakeelsest videost ise järgi.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052