Autor: Marta Jaakson • 29. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanal 2 ja STV jälle ühes paadis

Kanal 2 teatas, et Kanal 2 ja STV sõlmisid täna lepingu, tänu millele saavad kaabeloperaatori STV kliendid taas jälgida Kanal 2 programmi.

Kanal 2 peadirektor Urmas Oru tervitas kokkuleppe sõlmimist: “läbirääkimised olid pikad, aga nagu öeldakse, lõpp hea – kõik hea”.

“Vaidlused on tänaseks lõppenud ja pooltel pole teineteise suhtes pretensioone,” märkis Oru ning lisas, et nii Kanal 2 kui STV soovivad teha programmi Kanal 2 edastamiseks Kaablioperaatori klientidele heas usus pikaajalist koostööd.

Oru vabandas Kanal 2 nimel kõigi STV klientide ees, keda segadus puudutas.

21. detsembri südaööl lõpetas kaabellevifirma STV oma klientidele Kanal 2 programmi edastamise kuna ei jõutud kokkuleppele programmi levitamise tasus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755