Autor: Ave Lepik • 30. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kogunevad mängutööstuse tegijad

Homme-ülehomme peetakse Tallinnas mängutööstuse konverents IGExpo, kus osalevad ala juhtivad spetsialistid. Kohal on Nokia, Mail.ru, Unity, GameFounders, Imperia Online ja teiste esindajad.

Kahe päeva jooksul räägitakse mängude väljatöötamise ja mobiilirakenduste probleemidest ja tähelepanekutest , teemaks on hasartmängud ja mängud sotsiaalvõrgustikes. Konverentsi üks eesmärk on luua mängutööstuses regulaarne ideede-, projektide- ja teabevahetus Põhja- ja Ida-Euroopa vahel.

IGExpo projektijuht Dmitri Dolgi sõnul saab konverentsil esmaallikast teada äri uusimatest ideedest, tendentsidest, suundumustest. "Peale selle on palju kasulikku teavet finantstoetuste võimalusest oma ideede realiseerimiseks," selgitas Dolgi. "Seepärast ootame konverentsile mitte üksnes neid, kes juba töötavad mängutööstuses, vaid ka neid, kellel on perspektiivseid ideid. Konverents on kui platvorm, kust leida äripartnereid."

Konverentsil osalevad peale mängutööstuses tegutsevate ettevõtete esindajate ka riskikapitalifondide, maksesüsteemide, väljaandjate esindajad Saksamaalt, Suurbritanniast, Soomest, Venemaalt, Itaaliast, Portugalist, Bulgaariast, Lätist, Leedust ja Eestist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052