Autor: Indrek Kald • 5. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA soovitab eelistada elektroonilist maamaksuteadet

Maksu- ja tolliamet tuletab meelde, et järgmisel nädalal väljastatava maamaksuteate saavad elektrooniliselt vaid need maksumaksjad, kes on ajakohastanud oma e-posti aadressi e-maksuametis.

Maksu- ja tolliameti maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi sõnul väljastatakse maamaksuteated 15. veebruariks. "Kõik need, kes ei ole oma e-posti aadressi meile teada andnud, saavad maksuteate paberil, mis on aga oluliselt kulukam ja keskkonnavaenulikum viis. Seetõttu kutsumegi inimesi üles kasutama elektroonilisi maamaksuteateid ja meile oma toimivast elektroonilisest kontaktaadressist teada andma," ütles ta.

Oma kontaktandmeid saab uuendada e-maksuameti kaudu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755