Marek Mühlberg • 5 veebruar 2013

Tudengiveeb pakub ettevõtjatele tasuta töö ja praktika vahendamist

Eesti kõrgkoolide infoportaal Tudengiveeb koondab ühtsesse keskkonda sisseastujad, tudengid, vilistlased ning töötajaid ja praktikante otsivad ettevõtted.

„Siiani olid Tallinna Tehnikaülikoolil, Tallinna Ülikoolil ja Tartu Ülikoolil eraldi töö- ja praktikavahenduskeskkonnad,“ sõnab Tartu Ülikooli karjääritalituse juhataja Piret Tatunts, „nüüd saab tööandja läbi kõrgkoole koondava keskkonna suhelda üheksa õppeasutuse üliõpilaste ja vilistlastega ühest kanalist ilma suurema ajaressursi kuluta.“

Uus praktika- ja töövahenduskeskkond on kasutajatele tasuta. Tööandjad saavad lisada portaali töö- ja praktikapakkumisi ning vaadata töö- ja praktikaotsijate üliõpilaste/vilistlaste CV-sid. „Tudengiveebi partnerülikoolides õpib kokku ca 52 000 tudengit, kes on innukad uusi teadmisi omandama ja arenema. Tudengist töötaja või praktikant toob ettevõttesse värskeid teadmisi, mis loob võimaluse vaadata kujunenud tööprotsessidele otsa uue pilguga,“ räägib Tatunts eelistest, miks värvata töötajaid just tudengkonna hulgast.

Kõrgkoolide teabeportaalis Tudengiveeb osalevad Eesti Kunstiakadeemia, Eesti Maaülikool, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, Tallinna Tehnikakõrgkool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Kõrgem Kunstikool ja Tartu Ülikool. Infoportaali loomist rahastati Euroopa Sotsiaalfondist läbi SA Archimedese meetme „Kõrgkoolide koostöö ja innovatsiooni arendamine“. Tudengiveebiga saab tutvuda aadressil www.tudengiveeb.ee.

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821