Kaisa Gabral • 12 veebruar 2013
Jaga lugu:

Pillesaar: riskikapitaliäris peab olema kiire ja paindlik

Arengufond loobub otseinvesteeringutest ning asutab fondifondi, mis investeerib erakapitali kaasavatesse allfondidesse. Ettevõtja Jaan Pillesaare arvates on see suund õige.

"Mulle on see mõte uudiseks, aga tundub tee õiges suunas. Fondide kaudu on riskid tavaliselt paremini hallatavad ja hajutatavad ning fondiosakud on reeglina likviidsemad kui üksikinvesteeringud," märkis Pillesaar ja lisas, et kuna Arengufond on riikliku raha investorina paramatult väga bürokraatlik, siis tulevikus ei pea sel juhul ettevõtjad selle bürokraatiaga vähemalt otse kokku puutuma.

"Olen mitmelt ettevõtjalt kuulnud, et Arengufond on liiga keeruliste nõuetega investor, et temaga asju ajada. Riskikapitaliäris peab edukas investor olema vastupidi kiire ja paindlik," lisas Pillesaar.

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee