14. veebruar 2013
Jaga lugu:

Analüütikud nülivad Delli aktsiat

Börsil lahkuma pidav Dell on ühe analüütiku sõnul väga lähedal kokkuleppele aktsionäridega, mis suurt tõusu aktsiale ei luba.

Bernstein Researchi analüütik Toni Sacconaghi alandas Delli aktsia soovitust osta pealt neutraalseks, sest analüütiku sõnul kiidetakse juhtkonna plaan minna börsilt ära tõenäoliselt heaks, vahendab MarketWatch.

"Me usume, et tehing tehakse ära praegusel tasemel või veidi üleval pool välja pakutud 13,65 dollarilist hinda," kirjutas Sacconaghi. "Säilib väike risk, et aktsionärid ei kiida tehingut heaks, mis tekitab lähitulevikus probleeme aktsiale, kuid üldiselt on riskitasakaal paigas."

Delli aktsia on täna tõusnud 0,15%, makstes 13,81 dollarit, mis annab märku, et investorid ootavad välja pakutud tehingu hinna väikest tõusu.

Delli kaks suurimat institutsionaalselt investorit Southeastern Asset Management ja T. Rowe Price on tehingu läbiviimise vastu, sest firmad ostsid osaluse märksa kõrgema hinnaga ning saaks välja pakutud hinna juures kümneid kuni sadu miljoneid dollareid kahjumit.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee