Tele2 langetab mobiilse interneti hinda

Soodusoperaator Tele2 langetas täna paketi Internet Mobiilis Small hinda 10 protsenti ehk 4,50 eurole kuus ning kehtestab aprillist  mobiilse interneti paketti mittevalinud klientidele kuni 100 MB interneti kasutamise päevahinnaks 1 euro.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul kasutab Eestis ligi kolmandik mobiiltelefoniomanikest nutitelefone. "Interneti kasutamisest on saanud igapäevane vajalik teenus, mida Tele2 pakub kõige soodsamalt,” kommenteeris Ubartas.

Tele2 osutab Eestis teenuseid 511 000 kliendile. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 38 miljonit klienti kokku 11 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Autor: aripaev .ee

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt