Autor: Marek Mühlberg • 4. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Eesti juht: ühtset tööprotsessi ei eksisteeri

Tele2 Eesti juht Mindaugas Ubartas tõdes ITuudiste seminaril „Meeskonnatöö ja IT protsesside juhtimise parimad praktikad”, et geneerilised lahendused protsesside juhtimisse ei sobi.

Ubartas meenutas oma 28. veebruari ettekandes kooliaega kui ta 17-aastasena mitu numbrit suuremaid rõivaid kandis ja enda meelest väga hea välja nägi. "Me võtame suurtele äridele mõeldud lahendused ja juurutame neid väikeste äride puhul", tõi Ubartas paralleeli ärimaailma ebaedust protsesside juhtimisel.

"Lahendustel, mida ettevõtte vajab ja lahendustel, mida ettevõtte tellib, on suur vahe," võttis Ubartas kokku filosoofia, millest võiks lähtuda äriprotsesside kujundamisel ning lisas, et Tele2 on seda omal nahal kogenud ja kaotanud ühe projekti puhul 250 000 eurot, saamata sealjuures soovitud tulemust.

Sarnaselt teiste esinejatega, rõhutas Ubartas kommunikatsiooni olulisust meeskonnatöös ning märkis, et informeerimine ja kommunikatsioon on erinevad asjad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052