Autor: Ken Rohelaan • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IHS: Galaxy S4 valmistamine maksab 244 dollarit

Turu-uuringute ettevõtte IHS iSuppli andmetel maksab eelmisel nädalal avalikustatud Samsungi nutitelefoni Galaxy S4 valmistamine 244 dollarit (189 eurot), vahendas Bloomberg.

IHS-i teatel sõltus hinna kujunemine peamiselt suuremast ja arenenumast ekraanist, kiiremast kiibist ja suuremast mälust. Uus mudel on umbes 15% kallim kui eelkäija Galaxy S3.

"Kuigi telefoni riistvara ei ole eelmise aasta aprillis tutvustatud Galaxy S3-st radikaalselt erinev, sisaldab S4 mõningaid kriitilisi detailide uuendusi, mis võimendavad selle funktsionaalsust," kirjeldas IHS iSuppli vanemanalüütik Vincent Leung.

IHS-i sõnul põhinevad praegused hinnangud "virtuaalsel lahti monteerimisel", mida võidakse pärast nutitelefoni ja selle osade füüsilist läbivaatust korrigeerida. Samsungi uus mudel tuleb USA turule 26. aprillil.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932