Autor: Ken Rohelaan • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IHS: Galaxy S4 valmistamine maksab 244 dollarit

Turu-uuringute ettevõtte IHS iSuppli andmetel maksab eelmisel nädalal avalikustatud Samsungi nutitelefoni Galaxy S4 valmistamine 244 dollarit (189 eurot), vahendas Bloomberg.

IHS-i teatel sõltus hinna kujunemine peamiselt suuremast ja arenenumast ekraanist, kiiremast kiibist ja suuremast mälust. Uus mudel on umbes 15% kallim kui eelkäija Galaxy S3.

"Kuigi telefoni riistvara ei ole eelmise aasta aprillis tutvustatud Galaxy S3-st radikaalselt erinev, sisaldab S4 mõningaid kriitilisi detailide uuendusi, mis võimendavad selle funktsionaalsust," kirjeldas IHS iSuppli vanemanalüütik Vincent Leung.

IHS-i sõnul põhinevad praegused hinnangud "virtuaalsel lahti monteerimisel", mida võidakse pärast nutitelefoni ja selle osade füüsilist läbivaatust korrigeerida. Samsungi uus mudel tuleb USA turule 26. aprillil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052