Autor: Ken Rohelaan • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nvidia: uus mobiilikiip võimaldab PC-sarnast graafikat

Arvutitele graafikakaarte valmistava Nvidia sõnul võimaldab Logani-nimeline Tegra telefoniprotsessor graafikat, mis on tavaliselt omane vaid personaalarvutitele, vahendas Bloomberg.

Nvidia tegevjuhi Jen-Hsun Huangi teatel valmib kiip 2014. aasta alguses. "See teeb kõike, mida peaks suutma tänapäevane arvuti. Me peaksime Loganit nägema tootmises järgmise aasta alguses," ütles Huang.

USA väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 14:05 (Eestis kell 20:05) langes Nvidia Corp 1,08%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind langenud 15,20%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052