Autor: Rivo Sarapik • 22. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erki Urva läheb IT-haridust suunama

Kolmest ühendusest loodav Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse juhi konkursi võitis Erki Urva. Juhikohale kandideeris 17 inimest.

Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse, Tiigrihüppe Sihtasutuse ning Eesti Hariduse ja Teaduse Andmesidevõrgu ühendamisel loodav Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus vastutab kaasaegsete tehnoloogiate rakendamise eest hariduses ning edendab info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) alast haridust. Asutuse ülesandeks on tagada ka akadeemilise andmesidevõrgu toimimine ja areng ning hallata IT Kolledžit.

Erki Urva varem juhtinud näiteks telekomifirmat Linxtelecom Estonia ja lennuettevõtet Estonian Air.

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus alustab tööd 1. mail.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932