Autor: Rainer Saad • 27. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericsson võib Microsoftilt osta tarkvaraüksuse

Bloombergi teatel peab Ericsson AB Microsoftiga läbirääkimisi ostmaks IPTV äri, mis toodab tarkvara, millega saab telefoniga internetist telesaateid vaadata.

Maailma suurim juhtmeta võrguseadmete tootja Ericsson suurendaks sellega oma konkurentsivõimet tarkvara ja teenuste turul. IPTV võimaldab telekomiettevõtetel konkureerida kaabeltelevisiooni firmadega. 

Tehingu üksikasju pole avalikustatud, kuid Bloombergi allika sõnul selguvad need mõne nädala jooksul. Uudisteagentuuril ei õnnestunud Ericssonilt ega Microsoftilt kommentaari saada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052