Autor: Ave Lepik • 27. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopoli uus juht on Jaak Raie

Tallinna Teaduspargi Tehnopol nõukogu valis teaduspargi uueks juhiks Jaak Raie. Raie on olnud Tallinna linna spordi- ja noorsooameti juhataja ning Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige.

Raie vahetab välja kuus aastat Teadusparki juhtinud juhatuse liikmed Alar Tamkivi ja Pirko Konsa.

„Tehnopolist on saanud ettevõtlust ja teadust ühendav linnak. Uuelt juhilt ootame ennekõike tänavu veebruaris nõukogu kinnitatud strateegia elluviimist ja värsket pilku Tehnopoli arengu kiirendamisel,“ ütles nõukogu esinaine Tea Varrak. 

Jaak Raie alustab uues ametis aprillis.

Teadus- ja ärilinnaku Tehnopol asutasid 2003. aastal Eesti Vabariik, Tallinna linn ja Tallinna Tehnikaülikool. Teaduspargis tegutseb täna üle 150 alustava ja kasvava tehnoloogiaettevõtte, kellele pakutakse üüripinda, äriarendusteenuseid, eksperdituge ja koostöövõimalusi ülikoolide ning rahvusvaheliste võrgustikega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052