Autor: Marek Mühlberg • 2. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 lõpetab internetiteenuse megabaidipõhise arvestuse

Tele2 lõpetab aprillist vastava paketita klientidelt internetiteenuse ühe megabaidi eest eraldi tariifi järgi raha küsimise. Ettevõte kehtestab kuni 100 megabaidi kasutamise päevahinnaks ühe euro.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul oli senine 1,6-eurone tariif ühe megabaidi eest ajale jalgu jäänud ja ebamõistlikult kallis. “Nüüd saab ka internetilepinguta klient suurt arvet kartmata teenust kasutada. Päevapilet peaks lõpetama ka nende inimeste mured, kes pole telefoni seadetest automaatseid uuendusi sulgenud ja said seetõttu kuu lõpus koos arvega ebameeldiva üllatuse,” ütles Saarvelt ja lisas, et eurose päevapileti kasutamise kohta saab klient sõnumiga teavituse juba järgmisel hommikul.

Hans Saarvelti sõnul on 100 megabaiti päevas tavakasutaja jaoks piisav maht, aga kui peaks ka enam kuluma, siis ei maksa see rohkem kui kaks eurot. “Igapäevase internetikasutamise korral oleks kliendil siiski majanduslikult mõttekam juba endale sobilik kuupakett valida,” soovitas Saarvelt ja lisas, et mobiilse interneti kuutasu algab 4,5-st eurost.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755