Autor: Ken Rohelaan • 2. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP langes börsil pärast Goldman Sachsi aktsiasoovitust

Hewlett-Packardi aktsiahind langes 6%, kui Goldman Sachs vähendas soovituse "müü" peale, hoiatades investorite ülehindamisele seoses ettevõtte võimalustega edukaks muutuseks, vahendas Reuters.

HP on praegu ümberstruktureerimise järgus, mis tegevjuhi Meg Whitmani sõnul võtab aega aastaid. Goldman Sachsi teatel võitleb firma ka pingelise konkurentsiga serverite ja mäluseadmete sektsioonis.

Goldmani teatel võib HP puhaskasum käesoleval ja järgnevatel majandusaastatel taas sattuda surve alla, sest firma peab kõik praegustest uuendustest saadavad säästud uuesti investeerima uurimustööde ja äri arengusse.

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:32 (Eestis kell 20:32) langes Hewlett-Packard Co 6,01%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind kukkunud 8,35%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474