Autor: Marek Mühlberg • 3. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zone.ee investeeris 460 000 eurot uutesse seadmetesse

Andmeside tugiteenuste pakkuja Zone.ee investeeris möödunud aastal ja jooksva aasta esimes kvartalis taristu uuendamisse kokku 460 000 eurot.

Täiendavalt vaadati üle hinnastamine, parendati virtuaalserveri pakettide parameetreid ning ühendati kõik klientide servereid teenindavad andmekeskused 10G võrguga.) kaudu. Kliendi jaoks tähendab see, et nende serverite kättesaadavus on parim nii Eestist kui piiri tagant ja ei jää alla kodukasutajate ühenduskiiruse ega mobiilühenduste arvu kasvule,” rääkis ettevõtte tegevjuht Riho Kurg.

“Zone on viimase aasta jooksul ette võtnud mitmeid meie jaoks äärmiselt olulisi samme, parandamaks teenuste kvaliteeti ja kättesaadavust. Aasta tagasi uuendasime kogu oma serveripargi ja lisasime võrguriistvara. Neil päevil oleme jõudnud järgmise teetähiseni - meie klientide servereid teenindavad andmekeskused on omavahel ühendatud 10G võrguga. Lisaks oleme Internetiga ühendatud koguni nelja üksteisest sõltumatu teenusepakkuja (Cognet, Elion, Elisa, Linxtelecom - toim.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052