Jaga lugu:

Zone.ee investeeris 460 000 eurot uutesse seadmetesse

Andmeside tugiteenuste pakkuja Zone.ee investeeris möödunud aastal ja jooksva aasta esimes kvartalis taristu uuendamisse kokku 460 000 eurot.

Täiendavalt vaadati üle hinnastamine, parendati virtuaalserveri pakettide parameetreid ning ühendati kõik klientide servereid teenindavad andmekeskused 10G võrguga.) kaudu. Kliendi jaoks tähendab see, et nende serverite kättesaadavus on parim nii Eestist kui piiri tagant ja ei jää alla kodukasutajate ühenduskiiruse ega mobiilühenduste arvu kasvule,” rääkis ettevõtte tegevjuht Riho Kurg.

“Zone on viimase aasta jooksul ette võtnud mitmeid meie jaoks äärmiselt olulisi samme, parandamaks teenuste kvaliteeti ja kättesaadavust. Aasta tagasi uuendasime kogu oma serveripargi ja lisasime võrguriistvara. Neil päevil oleme jõudnud järgmise teetähiseni - meie klientide servereid teenindavad andmekeskused on omavahel ühendatud 10G võrguga. Lisaks oleme Internetiga ühendatud koguni nelja üksteisest sõltumatu teenusepakkuja (Cognet, Elion, Elisa, Linxtelecom - toim.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt