Ave Lepik • 4. aprill 2013
Jaga lugu:

Märtsis liikus enim mobiilinumbreid Elisa juurde

Märtsis liikus kokku 6051 numbrit, millest 5041 olid mobiiltelefoni- ja 1010 tavatelefoninumbrid, teatab tehnilise järelevalve amet.

Mobiiltelefoninumbrite liikuvusstatistika järgi võitis enim uusi numbreid Elisa Eesti AS, kes sai juurde 640 numbrit. Suurim kaotaja oli Tele2 Eesti AS, kes jäi ilma 619 mobiilinumbrist. EMTst lahkus märtsis 13 mobiiltelefoninumbrit.

Lõppenud kuul tühistati 4865 numbri teisaldamise avaldust, millest 3696 olid mobiiltelefoni- ja 1169 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee